Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Minicamping


Op deze bijzondere locatie hebben wij op 9 mei 2018 onze minicamping geopend. Op korte afstand van Zierikzee kunt u genieten van de mooie omgeving met alle voorzieningen in de buurt. Het strand en bos is vlakbij en er zijn leuke dorpen, steden, attracties en bezienswaardigheden te bezoeken. Het is ook een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen en een hele geschikte locatie voor watersporten, zoals duiken en surfen, omdat De Heuvel centraal op het eiland ligt. Voor watersporters is er de mogelijkheid om hun spullen te spoelen en te drogen. Er is een fietsenstalling waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden. Het is ook mogelijk om fietsen te huren. 

We hebben een verse broodjes service en met mooi weer komt af en toe de ijsfiets langs.

Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een speeltuintje op het campingveld. In de grote schuur is een recreatieruimte ingericht met tafels en banken, voetbaltafel, tafeltennistafel, sjoelbak, glijbaantje, etc. Bij de receptie is ook een speel-o-theek waar kinderen allerlei speelgoed gratis kunnen lenen. Ze mogen ook gratis gebruik maken van de steppen, fietsjes en skelters.

De camping wordt jaarlijks geïnspecteerd door ACSI. 

Ook zijn wij lid van de Vekabo en Oranje Campinggids. Dit betekent dat u, als u lid bent van de Oranje Campinggids, in april en september en oktober met €2 korting per nacht een campingplaats kunt huren. (Bij stap 2 in het boekingsproces wordt de korting verrekend)

We hebben een map samengesteld met leuke activiteiten/bezienswaardigheden in de omgeving.

We verhuren 17 standaard campingplaatsen en 3 comfortplaatsen.

We beschikken over 2 badkamers voor privé sanitair (klik hier voor meer informatie) en over een gezamenlijk te gebruiken sanitair gebouw.

Het sanitair gebouw beschikt over 3 douches, 6 toiletten en een babyroom met wasmachine en droger. Er is een uitstort voor het chemisch toilet en een water uitstort voor campers.

Om direct te boeken klik hier.

Zie hier de plattegrond van de camping: