Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Stacaravans

U kunt bij ons een stacaravan huren. Onderaan deze pagina staan de prijzen. We hebben er 2 in de verhuur.  De stacaravans staan op een ruime plaats met weids uitzicht. Het zijn grote stacaravans en ze zijn van alle gemakken voorzien. Aan de kinderen is zeker ook gedacht. Er is een aankleedkussen, kinderstoel, box en speelgoed aanwezig. (Zie de inventarislijst voor meer informatie.)

Stacaravan plaatsnummer 4:

De stacaravan op plaatsnummer 4 is  voor maximaal 6 volwassenen (indien nodig is er nog wel een extra uitklapbaar bed in de woonkamer). Er zijn 3 slaapkamers; 2 kamers met 2 éénpersoons bedden en 1 kamer met een tweepersoons bed. Er is een ruime woonkamer, keuken met eettafel en hal met slaapkamers. De keuken is voorzien met een ruime koelkast, een gasstel en combi magnetron. In de stacaravan is een douche met wastafel en een aparte toiletruimte. Buiten is er een terras met tuinset.


Stacaravan plaatsnummer 7:

De stacaravan op plaatsnummer 7 is  voor maximaal 6 volwassenen en 2 (kleine) kinderen. Er zijn 3 slaapkamers met elk een tweepersoons bed. In 2 slaapkamers is een kinderbed (kind 0-2 jaar). Ook handig te gebruiken als opbergruimte. Er is een ruime woonkamer die met een tussendeur is af te sluiten van de keuken en hal met slaapkamers. De keuken met tafel en zitruimte is voorzien van 2 koelkasten, een gasstel en combi magnetron. In de stacaravan is een douche met wastafel en een aparte toiletruimte. Buiten is er een terras met tuinset.


Inventarislijst:


Inventarislijst stacaravan
inventarislijst stacaravan_2.pdf (74.8KB)
Inventarislijst stacaravan
inventarislijst stacaravan_2.pdf (74.8KB)

 


Reserveren:

U kunt het beste telefonisch contact opnemen om alvast een stacaravan in de gewenste periode op uw naam te laten zetten. Vervolgens zal ik u vragen via tabblad 'reserveren minicamping' uw gegevens in te vullen om ervoor te zorgen dat de reservering van beide kanten wordt bevestigd:


Inchecken vanaf 15:00 uur.

Uitchecken voor 10:30 uur. 

Prijzen:

Laagseizoen

Reserveren in juni alleen per week mogelijk:                           vrijdag tot vrijdag             €400

Weekend                                                                                        vrijdag tot maandag        €150


Hoogseizoen

Reserveren in juli en augustus alleen per week mogelijk:     vrijdag tot vrijdag             €500

Weekend                                                                                        vrijdag tot maandag        €250


Hoogseizoen 2020:

Hemelvaart en Pinksteren

21 mei t/m 1 juni

Zomervakantie (alleen mogelijk om per week te huren)

4 juli t/m 30 augustus

Herfstvakantie

9 t/m 26 oktober


De prijzen zijn inclusief:

Gas, water, electra en eindschoonmaak!


De prijzen zijn exclusief:

Verplichte kosten

Toeristenbelasting

€ 1,45 p.p.p.n.
Optionele kosten

Huisdier

€ 15,- per boeking


Opgemaakte bedden

€ 7,50 per 2-persoonsbed                                          € 5,- per kinderbed


Extra pakket:

Keukenhanddoek

2 vaatdoeken

Theedoek

4 wc-rollen

Handzeep

Afwasmiddel

€ 10,-