Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Reserveren minicamping

U kunt hier een kampeerplaats reserveren. Ook voor het huren van een stacaravan of tent kunt u onderstaand formulier invullen. Als u heel snel wilt weten of we een plaats beschikbaar hebben in de gewenste periode adviseer ik u eerst telefonisch contact op te nemen. Er zitten vaak enkele uren tussen voordat onderstaand formulier binnen komt.

Voor de beschikbaarheid kunt u op onderstaande link klikken. (Groen= beschikbaar    Rood=niet meer beschikbaar    Grijs= weekend)

De dagen die nog beschikbaar zijn, zijn niet altijd aaneengesloten op dezelfde plaats.

https://www.dekalendervan.nl/heuvel

Na reservering ontvangt u een bevestiging via de mail. U ontvangt van tevoren een factuur via de mail bij een verblijf van een week of langer. Overige kosten kunt u per PIN betalen of contant afrekenen bij aankomst of voor vertrek. Het is ook mogelijk om een betaalverzoek te versturen via iDEAL naar uw mobiele apparaat. Indien u hier gebruik van wilt maken is het wel noodzakelijk dat u het middel voor online transacties van uw bank mee neemt. (bijv. randomreader van de Rabobank, e.dentifier van ABN-AMRO)

LET OP: Annuleren van een stacaravan of huurtent is in principe niet mogelijk. U kunt wel bij uw persoonlijke annuleringsverzekering navragen wat u vergoed kunt krijgen. Bij annuleren van een kampeerplaats wordt er € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Aankomst vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur.       

Vertrek uiterlijk 11:00 uur.

Om voor iedereen een fijn verblijf te verzorgen hebben we wat belangrijke informatie en enkele regels voor u opgesteld. Deze kunt u hier downloaden en krijgt u bij aankomst overhandigd.

Informatie en regels
Informatie en regels
Info en regels campinggasten NL_3.pdf (124.81KB)
Informatie en regels
Informatie en regels
Info en regels campinggasten NL_3.pdf (124.81KB)