Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Prijzen/reserveren Minicamping

Prijzen 2020
Prijslijst minicamping
Prijslijst minicamping De Heuvel 2020_4.pdf (125.35KB)
Prijzen 2020
Prijslijst minicamping
Prijslijst minicamping De Heuvel 2020_4.pdf (125.35KB)

 
Aankomst vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur.       

Vertrek uiterlijk 11:00 uur.


ACSI KORTING:

Onze camping is geïnspecteerd door ACSI. Dit betekend dat u als lid van ACSI met korting in het voor en naseizoen een campingplaats kunt huren. Een campingplaats kost dan per nacht €16,-

Dit is voor ACSI klanten inclusief:

- 2 personen

- Caravan/tent/camper/vouwwagen

- Electra

- Water (gedeeld)

- 1 klein bijzettentje tot 5 m2

- Milieuheffing

- 1 douchemunt per dag (max. 2 voor 2 personen)

- 1 hond

Wilt u het bij de reservering (in het vak 'bericht' ) aangeven als u lid bent van ACSI en van deze korting gebruik wilt maken?


U kunt hier een campingplaats reserveren. Als u snel wilt weten of we een plaats beschikbaar hebben in de gewenste periode adviseer ik u eerst telefonisch contact op te nemen. Er zitten vaak enkele uren tussen voordat ik onderstaand formulier ontvang.

Voor de beschikbaarheid kunt u op onderstaande link klikken. (Groen/grijs= beschikbaar    Rood=niet meer beschikbaar) De dagen die nog beschikbaar zijn, zijn niet altijd aaneengesloten op dezelfde campingplaats.

https://www.dekalendervan.nl/heuvel


Na reservering ontvangt u een bevestiging via de mail. U ontvangt van tevoren een factuur via de mail bij een verblijf van een week of langer. Overige kosten kunt u per PIN betalen of contant afrekenen bij aankomst of voor vertrek. Het is ook mogelijk om een betaalverzoek te versturen via iDEAL naar uw mobiele apparaat. Indien u hier gebruik van wilt maken is het wel noodzakelijk dat u het middel voor online transacties van uw bank mee neemt. (bijv. randomreader van de Rabobank, e.dentifier van ABN-AMRO)

LET OP: Annuleren van een stacaravan, huurtent of privé sanitair is niet mogelijk. U kunt bij uw annuleringsverzekering navragen wat u vergoed kunt krijgen. Bij annuleren van een kampeerplaats wordt er € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Om voor iedereen een fijn verblijf te verzorgen hebben we wat belangrijke informatie en enkele regels voor u opgesteld. Deze kunt u hier downloaden en krijgt u bij aankomst overhandigd. 

 

Info en regels campinggasten
Nieuwe info en regels campinggasten NL.pdf (128.57KB)
Info en regels campinggasten
Nieuwe info en regels campinggasten NL.pdf (128.57KB)