Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Minicamping


Op deze bijzondere locatie hebben wij op 9 mei 2018 onze minicamping geopend. Op korte afstand van Zierikzee kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht met alle voorzieningen in de buurt. Het strand is vlakbij en er zijn leuke dorpen, steden, attracties en bezienswaardigheden te bezoeken. Het is ook een hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

De camping is geïnspecteerd door ACSI. Dit betekent dat u, als u lid bent van ACSI, in het voorseizoen en naseizoen met korting een campingplaats kunt huren. Zie verder prijzen/reserveren minicamping.

We hebben een map samengesteld met leuke activiteiten/bezienswaardigheden in de omgeving. 

We kunnen 25 campingplaatsen verhuren. Er zijn meerdere verharde camperplaatsen beschikbaar met een groot stuk gras ervoor en uitzicht op de landerijen.

Het sanitair gebouw beschikt over 3 douches, 6 toiletten (voorlopig blijven de middelste toiletten en douche dicht) en een babyroom met wasmachine en droger. Er is een uitstort voor het chemisch toilet en een water uitstort voor campers. Er is een speeltuintje op het campingveld. In de grote schuur is een recreatieruimte ingericht met tafels en banken, voetbaltafel, tafeltennistafel, sjoelbak, duplo/lego-tafel, glijbaantje, spelletjes etc.


Onze tijdelijke receptieruimte: