Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Minicamping


Op deze bijzondere locatie hebben wij op 9 mei 2018 onze minicamping geopend. Op korte afstand van Zierikzee kunt u genieten van de mooie omgeving met alle voorzieningen in de buurt. Het strand is vlakbij en er zijn leuke dorpen, steden, attracties en bezienswaardigheden te bezoeken. Het is ook een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen en een hele geschikte locatie voor watersporten, zoals duiken en surfen, omdat De Heuvel centraal op het eiland ligt. Voor watersporters is er de mogelijkheid om hun spullen te spoelen en te drogen. Er is een fietsenstalling waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden. Het is ook mogelijk om fietsen te huren.

De camping is geïnspecteerd door ACSI. Dit betekent dat u, als u lid bent van ACSI, in het voorseizoen en naseizoen met korting een campingplaats kunt huren.

We hebben een map samengesteld met leuke activiteiten/bezienswaardigheden in de omgeving. 

We kunnen 25 campingplaatsen verhuren. Er zijn meerdere verharde camperplaatsen beschikbaar met een groot stuk gras ervoor en uitzicht op de landerijen.

Het sanitair gebouw beschikt over 3 douches, 6 toiletten (voorlopig blijven de middelste toiletten en douche dicht) en een babyroom met wasmachine en droger. Er is een uitstort voor het chemisch toilet en een water uitstort voor campers. Er is een speeltuintje op het campingveld. In de grote schuur is een recreatieruimte ingericht met tafels en banken, voetbaltafel, tafeltennistafel, sjoelbak, duplo/lego-tafel, glijbaantje, spelletjes etc.


Onze tijdelijke receptieruimte: